More iChat Effects

More iChat Effects 2.0.5

Prachtige nieuwe effecten voor PhotoBooth en iChat

VOOR

  • Ruime keuze
  • Eenvoudige installatie

TEGEN

  • Kleine foutjes

Excellent
9

More iChat Effects is een gratis toevoeging op de chatservices van Apple. De software voegt 56 nieuwe effecten toe, die je in PhotoBooth (de standaardsoftware voor foto's met je webcam) en iChat (de videochat-software van Apple) toepast voor leuke effecten.

Na de installatie van More iChat Effects zijn alle programma's die gebruik maken van je iSight Webcam voorzien van nieuwe effecten. In PhotoBooth staan de effecten standaard open, maar bij iChat moet je even in het menu (bovenin het scherm) naar het overzicht gaan. Daarna voeg je bijvoorbeeld bubbels toe aan het beeld of vervaag je de achtergrond. Ook plak je gemakkelijk jezelf voor een nieuwe achtergrond, zoals een natuurgebied of een ijskap met pinguïns.

De vele effecten variëren enorm en zijn handig wanneer je jezelf iets fleuriger wilt presenteren. Niet alle filters zijn even cool, maar de keuze is zo groot dat er altijd wel wat leuks voor je tussenzit. Wel merkten we dat More iChat Effects in de 64-bits versie van OS X af en toe vastliep, dus ondervind je problemen dan raden we aan je systeem in 32-bits modus te zetten.

More iChat Effects biedt een regenboog aan nieuwe effecten voor iChat en PhotoBooth. Iedereen heeft vast en zeker dikke pret met de toeters en bellen, want het merendeel in More iChat Effects is hartstikke grappig.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor Mac

Meer
More iChat Effects

Download

More iChat Effects 2.0.5

Beoordelingen about More iChat Effects